My Blog Archive

The Followers

Sunday, May 22, 2011

da la sesat, kerja menyesatkan owg jek!! (part 3)

salam.. ok.. kali ni aku nk share ngn korang gambar2 yg mnarik..! selain Lady Gaga, ade ramai ag artis2 yg mnjadi konco2 si Gaga ni.. mereka2 ni gak mnjalankan kerja yg sama mcm Gaga.. cume x scara terang2an.. yg da lame wat keje ni pon ade.. jom ushar, sape kroni sejawat ngn Gaga tu.......


BEYONCE & JAY-Z... 
tgk baju dy.. all seeing eye simbol..

all seeing eye & simbol 666 (satanic symbol)

simbol 666

tgk btol2 cincin dy..

all seeing eye lagi..


cincin jay-z.. kanye west pn ade gak..

mmg ni laa trademark jay-z..

laki bini.. same jek..


RIHANNA...



all seeing eye..

lady in red..

horny head..

kenape prlu ade piramid? (rihanna mmandang ke ats.. tunduk kepada H.I.M - he's injesty majesty..) dlm video umbrella



cbe korang tgk btol2 ape yg trtulis pde krtas & dinding dlm vido klip rihanna - s&m tu?



da nmpak? "Rihanna Princess of The Illunimati.." .. hmmm....


MADONNA & MJ...





tgk btol2 dinding tu..


checked floor..

tgk pde hjung kiri n kanan gmbar ni, ade lambang all seeing eye, ngn lambang freemason (G)..


MILEY CYRUS...

tgk t-shirt miley..


human cage..


goat?? dalam video Can't be Tamed..



ILLUMINATI & FREEMASON IN MALAYSIA



prsembahan alya.. Lady in Red, dikelilingi oleh owg2 brpakaian hitam, atau lebih dikenali sebagai DEMONS..

checked scene... HUJAN..

logo HUJAN.. piramid & panah ('S' satanic simbol)

baju Noh & members dy.. brunsur kan all seeing eye..

baju Noh.. mse ni ade concert ngn Bunkface (xsilap ak..)



amy search..


OTHERS THAT RELATED..



drake..

hayley paramore

nicky minaj.. tgk tatoo lelaki sbelah dy tu.. 

lady in red..




spongebob pon ade unsur illuminati gak sbnrnye..

tgk btol2 gmbar tu.. all seeing eye ngn tangan tu..

so, korang pk2 la sndiri kan.. ni laa dunia barat sebenarnye.. tipu la kate xde owg2 barat yg jadi pngikut illiminati ni.. obama pon salah satu dari mreka gak.. keliling kite sumer ada unsur illuminati ni.. cume kite jek yg xsedar, xnampak.. malaysia pon da jadi sebahagian daripada dorang ni, cume xtrlalu trdedah sgt.. ade bnyak lagi sebenarnye, tapi akan diceritakan agi lebih lanjut pade part2 yg akan dtg.. keep following ok.. ;))

2 comments:

  1. thnx my frend! x))
    fllow the story.. ade smbungan nye..

    ReplyDelete