My Blog Archive

The Followers

Friday, October 28, 2011

Keserasian Cinta Antara Virgo & Taurus

Assalam.. hari ni, aku nk share pasal percintaan dlm horoskop..  aku saje cari2 kt pak Google.. hehehe.. mungkin ade antara korang yg xpercaye benda2 cmni.. tapi, ape salah nye, kite saje2 amek taw.. sebab kadang2 ade yg sama.. huhuh.. aku pilih zodiak Virgo & Taurus.. sebab tu zodiak aku ngn abe aku.. hehehe.. jom tgk.. secocok x kitorang ni... ;D


 Virgo
 Taurus

Apabila Taurus dan Virgo datang bersama-sama dalam urusan cinta, ia adalah satu kesatuan praktikal semula jadi. Kedua-dua daripada ayat-ayat ini menggunakan praktikal dalam kehidupan seharian mereka sebagai cara yang paling berkesan untuk kebanyakan masalah. Mereka boleh agak ikhlas dan menumpukan kepada satu sama lain sebagai orang, kedua-duanya mempunyai banyak integriti. Virgo suka kekuatan Taurus dan dedikasi manakala Taurus menghargai fikiran cepat Virgo.Oleh kerana sifat semula jadi berhati-hati Virgo, hubungan ini boleh mengambil masa untuk membangunkan, tetapi apabila ia ditubuhkan bahawa kedua-dua pasangan masih berada di dalamnya untuk jangka masa panjang, ia seperti lokomotif yang melarikan diri, yang dijalankan pada kuasa sendiri dan sukar untuk berhenti. Kedua-dua ayat-ayat ini mempunyai banyak persamaan: Mereka sangat nilai akal budi dan praktikal, mereka kedua-dua materialistik tetapi bekerja keras untuk makhluk keselesaan mereka menikmati.

Taurus adalah lebih berahi dan memenuhi segala keinginan daripada Virgo. Virgo cenderung menjadi daya inhibitive dalam hubungan, yang cenderung untuk tidak melibatkan diri dalam keadaan huru-hara hidup memihak kepada menganalisis semua pilihan yang ada. Analisis Virgo membawa kepada kritikan, yang Taurus boleh cenderung untuk mengambil terlalu serius. Sebaliknya, sifat degil Taurus boleh mendapatkan di saraf Virgo, menyebabkan Virgo untuk mengkritik walaupun banyak! Pasangan ini mesti berhati-hati untuk tidak mengambil antara satu sama lain terlalu serius.Perkara yang baik, mereka sudah cukup serupa bahawa mereka boleh belajar untuk bersabar dengan satu sama lain, terutama Virgo, yang suka untuk menikmati kegemaran Taurus untuk rawatan halus dan makanan yang baik.

Taurus diperintah oleh Venus (Love and Money) dan Virgo diperintah oleh Mercury (Komunikasi). Kedua-dua ini Planet dekat dengan Matahari, supaya ia berkait rapat walaupun mereka kelihatan sangat berbeza. Venus adalah fizikal; kira-kira romantik dan keghairahan, kedua-duanya adalah penting bagi Taurus. Utarid adalah mengenai komunikasi dan ia berkelamin - Virgo akan mengambil borang yang memilih. Virgo adalah sangat baik untuk memahami orang lain dan mudah boleh belajar untuk menjadi rakan kongsi yang romantis dan sensual yang Taurus suka. Kedua-dua pasangan yang begitu setia dan romantis, hujah mereka pasti tidak akan memberi tumpuan kepada isu-isu mereka.Taurus dan Virgo kedua-dua ayat-ayat BumiTanda-tanda Bumi adalah stabil dan praktikal, berkenaan dengan harta benda.Taurus dan Virgo bersama-sama suka mengelilingi diri dengan benda-benda yang indah - sebuah rumah mewah, karya seni yang indah, kereta bergaya. Cinta mereka mewah dan keinginan mereka terjamin dari segi kewangan memastikan bahawa pasangan ini akan bekerja keras yang tidak pernah mengeluarkan terlalu banyak uang.Taurus adalah satu tanda yang tetap dan Virgo adalah satu tanda dapat ditukar. Taurus degil dan cenderung untuk membuat keputusan mereka untuk selama-lamanya; Virgo lebih fleksibel boleh membantu mengajar Taurus nilai dalam lenturan minda sedikit - apabila ia praktikal, sudah tentu.Apakah aspek yang terbaik hubungan Taurus-Virgo? Dedikasi mereka untuk bekerja ke arah matlamat yang sama. Kedua-dua rakan kongsi menikmati perkara-perkara yang mewah dan bagus, dan Virgo suka membantu Taurus mencapai matlamat mereka. Kepentingan bersama dan keinginan mereka menjadikan mereka beroleh hubungan yang sangat serasi.

nak lebih mudah difahami?? 
l
l
l
l
V

Bagaimana Anda Relate untuk menjadi rakan kongsi dengan Venus (Virgo) di Taurus:
Anda dan pasangan anda adalah kedua-dua tanda-tanda Bumi Venusianyang
bermakna anda pasti berkongsi asas yang samaAnda ingin membina
perkongsian yang boleh digunakandan begitu juga pasangan andaAnda mencari 
keamanan dan keselamatan dalam cinta... backing untuk kekasih andaSalah 
satu daripada perbezaan utama perangai anda adalah kesediaan anda untuk 
membuat penyesuaianPasangan anda adalah satu jiwa yang lebih degilmempunyai 
daya tahanpastitetapi tidak fleksibiliti yang anda anggun menawarkan perkongsian
Isu ini mungkin yang paling sukar masalah anda bersama-sama. Kedua-dua anda 
adalah pencinta berahimenghargai keseronokan mudah seks
Seksualpasangan anda adalah lebih mampu menenangkan sifat saraf daripada 
pencinta yang paling membantu membuat anda rasa keseluruhan dan scads lebih 
selesa pada kulit anda sendiriAnda menghargai aura keselamatan yang agak 
semulajadi mengelilingi pasangan andaDia mempunyai deria komitmen dan 
integriti dalam perkongsian yang sangat menyenangkan 
sesungguhnyaKepentingan bersama dan projek-projek yang penting kepada anda 
dalam segi kepuasan yang diperoleh daripada perkongsian dan ini sememangnya 
boleh berlaku dengan Venus anda di rakan kongsi Tauruswalaupun anda mungkin 
melakukan lebih kerja keras.kesimpulan nye, Virgo & Taurus pasangan yang serasi.. tapi jodoh pertemuan ditangan Tuhan..

p/s : hope korang paham ape yg disampaikan.. nk aku tolong cari kan ntuk horoskop len pon bley.. tp kena laa request yek?? slamat beramal.. ;))

Read more: Love Match for Virgo and Taurus - Redbook
                  : CafeAstrology.com

No comments:

Post a Comment