My Blog Archive

The Followers

Thursday, June 19, 2014

Negative.. Negative.. Negative...!

Assalam fellows..

harini memang merupakan mood negative buat aku.. mana tidak nya, aku rase seperti diri aku dianiaya.. hurmmm.. nasib badan.. kenapa lah semua ni jadi pada aku.. 

ok, macam ni lah cerita nya.. kerja aku di ofis sangat mudah.. assist ssiapa sahaja yang memerlukan perkhidmatan aku.. jadi, bile aku tak ade kerja, aku kena cari kerja.. bile aku da round satu ofis, tapi masing-masing kata tak ade kerja yang boleh aku buat.. so aku diam kan je lah.. aku buat hal aku... yang buat aku terkilan nye, bile ade orang dalam ofis ni menyampaikan pada bos yang aku tak membantu dan tak buat kerja..

haishhhh.. kenapa lah ade manusia macam ni dalam dunia ni..? aku betol-betol rasa teraniaya.. hurmm.. macam nak benti kerja pon ye juga.. hurmm.. aku tak tahu brape lama aku boleh bertahan kalu macam ni lah gaya nye.. 

memang betol orang kata dalam hidup ni penuh dengan dugaan.. tapi, kalu hidup tiap-tiap hari macam ni.. nak kena hadap manusia-manusia yang plastik dan penuh drama ni.. mati laa aku.. aku pon nak hidup tenang gak... hurmmm... nasib badan..

(psttt... minggu ni memang banyak dugaan nye.. dugaan mental terutama skali..)




RedStarAdia

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. In Redstaradia we trust... Kepada Allah Berserah ;)

    ReplyDelete